Relocation services voor jou

Kan jij geen passende woning vinden en heb je behoefte aan hulp en advies? Met onze persoonlijke aanpak, 20 jaar ervaring en breed netwerk van vastgoedondernemers en partners zorgen wij, met de La Brique23 relocation services, voor een passende woning binnen de gestelde termijn en budget.

Soms kan je wel wat extra hulp gebruiken

La Brique23 ondersteunt particulieren en bedrijven bij het vinden van een passende woning in regio Haarlem en omgeving. Met onze persoonlijke relocation services creĆ«ren wij altijd een passende oplossing.

Woning voor een expat in Haarlem nodig?

Komt er binnenkort een expat naar Haarlem, maar heb je nog geen passende woning gevonden? Laat je bijstaan door La Brique23. Onze persoonlijke aanpak, netwerk en ruime ervaring in Haarlem en Kennemerland zorgen voor een oplossing op maat.

Kan jij geen passende woning vinden?

La Brique23 helpt met onze relocation services. Van appartement tot vrijstaande woning, bij La Brique23 helpen we je graag aan een passende woning.

Woningen nodig voor jouw buitenlandse werknemers?

Jouw organisatie kan de relocation services van La Brique23 goed gebruiken. Wij nemen graag de zorg rondom het zoeken van meerdere woningen voor werknemers, tijdelijk of voor langere termijn uit handen.   

La Brique23

Gespecialiseerd in exclusieve relocation voor particulier en bedrijven. Wij ondersteunen bij de zoektocht naar een geschikte woning in Haarlem en omgeving. Uniek aanbod dat vaak niet eens op de markt beschikbaar is. Door ons grote netwerk weten wij altijd een passende woning te vinden binnen gesteld budget en termijn. Wil je meer weten?

Onze Services Contact

Onze diensten

Relocation service

Onze relocation services is een professionele dienst die particulieren of medewerkers van bedrijven helpt aan een passende woning.

Aankoopbegeleiding

Indien gewenst kunnen wij voor onze relaties ook optreden als makelaar. Ons werkgebied is Haarlem en Kennemerland.

Op zoek in Haarlem?

La Brique23 is er om een passende woning voor je te vinden. In Haarlem of Kennemerland, er is altijd iets geschikt voor jou.

Wij staan voor je klaar

Ben jij op zoek naar een passende woning in de regio Haarlem of wil je meer weten over onze relocation services voor jou of jouw bedrijf ? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.